Menú per a Grups

Menús Especials per a Grups   ⇒ Descarregar PDF ⇐

M E N Ú  1  ( 2 8 €)

ico_pica-pica

ASSORTIMENT DE CROQUETES CASOLANES
BUNYOLS DE BACALLÀ
ASSORTIT D’EMBOTITS DE CAN CASANOVAS
PA DE PAGÈS AMB TOMACÓ
AMANIDA DE L’HORT

GRAELLADA DE CARN:
BOTIFARRA + XAI + POLLASTRE
– o –
BACALLÀ CONFITAT
AMB PRUNES I PINYONS

ico_postre

CREMA CATALANA,
– o –
FLAM D’OU AMB NATA

ico_bodega
VI BLANC + VI NEGRE + AIGUA + CAFÈ

 

M E N Ú  2 ( 33 € )

ico_pica-pica

AMANIDA DE MADUIXES, ANACARDS I
FORMATGE DE CABRA
ESCALIVADA A LA FLAMA
CROQUETES DE PERNIL IBÈRIC
LLAGOSTINS AMB ROMESCO
EMBOTITS DE CAN CASANOVAS
PA DE PAGÈS AMB TOMACÓ

ico_segons-a-escollir
CASSOLETA DE POLLASTRE ROSTIT
AMB PATATES
– o –
BACALLÀ A L’ALL CREMAT AMB CREMÓS DE
CIGRONS I ESPINACS
– o –
TALL DE VEDELLA A LA BRASA AMB VERDURES
AL CALIU

ico_postre

CREMA CATALANA
– o –
MEL I MATÓ

ico_bodega

VI BLANC + VI NEGRE + AIGUA + CAFÈ


M E N Ú  3 ( 3 8 € )

ico_pica-pica

AMANIDA DE PERNIL IBÉRIC I ESPÀRRECS A LA BRASA
FARCELLETS CRUIXENTS AMB FORMATGE BRIE I MELMELADA DE TOMÀQUET
CARXOFES FREGIDES
SALMÓ FUMAT AMB TORRADETES
MUSCLOS A LA MARINERA AMB CEBA CRUIXENT
PA DE PAGÈS AMB TOMACÓ
TORRADA DE SARDINA FUMADA I MANGO

ico_segons-a-escollir
MAGRET D’ÀNEC AMB POMA CARAMELITZADA I SALSA DE GERDS
– o –
LLOBARRO AMB MAIONESA D’OLIVES I
VERDURETES
– o –
PRESA IBÉRICA A LA BRASA AMB SALSA DE
PINYA ROSTIDA

ico_postre
COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT DE VAINILLA
– o –
FLAM DE FORMATGE FRESC, MADUIXA I GALETA

ico_bodega
VI BLANC + VI NEGRE + AIGUA + CAFÈ

 

M E N Ú  4 ( 50 € )
ico_pica-pica

BURRATA AMB CREMÓS DE MANGO I TOMÀQUET ECOLÒGIC
PA DE COCA AMB TOMÀQUET I PERNIL IBÈRIC
RAGÚ DE CALAMARS AMB CIGRONS I BUTIFARRA BALDANA FETA A CASA
LLETONS DE VEDELLA A LA BRASA I GLASEJADES
CANELÓ DE POLLASTRE ROSTIT AMB BEURRE BLANCHE DE TÒFONA

ico_entrant-escollir

MORRO DE BACALLÀ CONFITAT A L’ALL CREMAT AMB CREMA DE PORRO
– o –
PEIX DE LLOTJA AMB GUARNICIÓ TROPICAL DE IUCA, QUINOA, FAVA TONKA I LLIM KEFFIR (+5€)

ico_segons-a-escollir

XAI CONFITAT I CRUIXENT AMB PATATES RATTE I XALOTES
– o –
COSTELLA DE BOU DRY-AGED MADURADA 60 DIES AMB ESCALIVATS (+10€)

ico_pre-postre

CREMA DE FRUITA DE LA PASSIÓ I GELAT DE VAINILLA

ico_postre

100% XOCOLATA, UN VIATGE EN TEXTURES

ico_bodega

Cava + Vi Blanc + Vi Negre + Aigua + Café

 

 

A CastellArnau cada client és únic, és per això que si aquesta proposta de menú no li convenç, siusplau, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per trobar una millor fórmula, estem a la seva disposició.
937 252 297