Menú Boda

Opció 1  (96€)

SNACKS
Fulles d’olives negres
Xips de iuca al curri
Pirupizzes

APERITIUS DE BENVINGUDA i BARRA DE BEGUDES
Bombó de formatge, pera i nous
Pinxo de mozarella, tomàquet i alfàbrega
Salmó marinat amb mel, mostassa i anet
Vellut de tomàquet amb gelat de parmesà
Bunyols de bacallà amb romesco
Llagostí cruixent amb maionesa de wasabi
Croqueta de pernil ibèric de glà
Finguer de pollastre amb crocant de blat moro i pesto de tomàquets secs
Patata brava-dau de patata confitada i cruixent amb salsa brava
Ous de guatlla amb escuma de patata i oli de tófona
Coca de mango i sardina fumada

BUFFETS
Fideuà de sèpia i marisc amb all i oli
Formatges

ENTRANTS PER ESCOLLIR
Amanida de llagostins amb tirabecs, emulsió de mango i vinagreta mediterrànea
Vichisoise amb poma verda, caviar d’arengada i herbes fresques
Caneló de bolets amb crema de foie i reducció de porto
Arrós negre de sepiones i calamar amb allioli de safrà

PRINCIPAL PER ESCOLLIR
Suprema de lluç amb cremòs de céleri, vinagreta de cítrics i oli de vainilla (sup. 3€)
Xai confitat i cruixent amb patates, cebetes, mel i romaní
Melós de vedella amb gratén de patata i salsa Ratafia
Cuixa de pollastre farcida de prunes i pinyons amb parmentier de patata

PREPOSTRE A ESCOLLIR ENTRE
Passió, Vermell, Blanc, Tropical, Pinya Colada i Mojito.
* Veure apartat prepostres

PASTÍS NUPCIAL A ESCOLLIR ENTRE
Charlot de Fruits Vermells, Bavaresa de Carmel Cafè i Nous, Semifred de Vainilla i Passió, Guianduja i Poma, Xoco Crunch i Xoco Blanc i Festucs
* Veure apartat postres

Opció 2  108€

SNACKS
Fulles d’olives negres
Xips de iuca al curri
Pirupizzes

APERITIUS DE BENVINGUDA i BARRA DE BEGUDES
Bombó de formatge, pera i nous
Pernil amb pa de coca
Llauneta vermut (musclos, escopinyes i olives farcides amb salsa vermut)
Brandada de bacallà amb tomàquet i olivada
Pinxo de mozarella, tomàquet i alfàbrega
Hummus de cigrons amb bastó de sésam
Salmó marinat amb mel, mostassa i anet
Vellut de tomàquet amb gelat de parmesà
Coca de mango i sardina fumada
Llagostí cruixent amb maionesa de wasabi
Torradeta de foie micuit amb cireres i festucs
Croqueta de calamar amb la seva tinta
Finguer de pollastre amb crocant de blat moro i pesto de tomàquets secs
Patata brava-dau de patata confitada i cruixent amb salsa brava

BUFFETS
Fideuà de sèpia i marisc amb all i oli
Fritura de peixets i calamarsons amb maionesa de cítrics
Ous de guatlla amb torradeta de sobrassada

ENTRANTS PER ESCOLLIR
Amanida de salmó fumat, alvocat en tempura, papaia i vinagreta de passió
Ravioli de bolets amb crema de ceps, pinyons garrapinyats i oli de tófona
Crema de marisc amb vieira, pa de sésam, maionesa d’àlgues i tomàquets semisecs
Caneló de bou de mar amb alvocat, crema de iogurt i herbes fresques

PRINCIPAL PER ESCOLLIR
Suprema de llobarro amb ceba caramelitzada i pernil ibèric
Espatlleta de xai amb patatons rostits i herbes de muntanya
Melós de vedella guisat al vi negre amb parmentier de patata
Magret d’ànec lacat amb salsa oriental, chutney de pinya i citronella

PREPOSTRE A ESCOLLIR ENTRE
Passió, Vermell, Blanc, Tropical, Pinya Colada i Mojito.
* Veure apartat prepostres

PASTÍS NUPCIAL A ESCOLLIR ENTRE
Charlot de Fruits Vermells, Bavaresa de Carmel Cafè i Nous, Semifred de
Vainilla i Passió, Guianduja i Poma, Xoco Crunch i Xoco Blanc i Festucs
* Veure apartat postres

Opció 3 120€

SNACKS
Fulles d’olives negres
Xips de iuca al curri
Pirupizzes

APERITIUS DE BENVINGUDA i BARRA DE BEGUDES
Tartar de tonyina amb cremòs d’alvocat
Cebiche d’escopinyes i mango
Dau de bacallà amb melmelada de tomàquet i olivada
Pinxo de pop amb patató i oli picant
Hummus de llenties amb bastó de sèsam
Taco vegetal amb maionesa picant
Vellut de tomàquet amb gelat de parmesà
Pannacotta d’espàrrecs blancs amb ous de truita
Torradeta de foie micuit amb cireres i festucs
Croqueta de formatge payoyo d’ovella i ceba tendre
Patata brava-dau de patata confitada i cruixent amb salsa brava
Mini pita de xai especiat i iogurt
Pinxo de llagostí amb coco i sichimi togarashi

BUFFETS
Pernil ibèric de glà tallat al moment
Conets de steak tartar amb crema de mostassa dolça
Buffet d’ostres
Arròs melós de llamàntol

ENTRANTS PER ESCOLLIR
Amanida de bacallà fumat, formatge fresc, fulles tendres, poma verda i oli de tófona
Suquet de rap amb patates, cloïses i gambes (sup. 4€)
Caneló de marisc amb crema de parmesà i rostit de peix
Vieiras amb cremòs de céleri, carxofa confitada, panxeta de glà i oli de vainilla

PRINCIPAL PER ESCOLLIR
Presa de porc ibèric amb ragout de fruites, mostassa i salsa de palo alto
Carré de xai amb verduretes de temporada i crema de pastanaga
Filet de vedella amb cebes caramelitzades, salsafins, iuca i salsa bearnesa
Mar i muntanya de pollastre pota blava farcit de butifarra de montserrat i gamba vermella

PREPOSTRE A ESCOLLIR ENTRE
Passió, Vermell, Blanc, Tropical, Pinya Colada i Mojito.
* Veure apartat prepostres

PASTÍS NUPCIAL A ESCOLLIR ENTRE
Charlot de Fruits Vermells, Bavaresa de Carmel Cafè i Nous, Semifred de
Vainilla i Passió, Guianduja i Poma, Xoco Crunch i Xoco Blanc i Festucs
* Veure apartat postres

Opció 4 Menú tipus coctail 104€

SNACKS
Fulles d’olives negres
Xips de iuca al curri
Pirupizzes

APERITIUS DE BENVINGUDA i BARRA DE BEGUDES
Bombó de formatge, pera i nous
Pernil ibèric amb pa de coca
Llauneta vermut (musclos, escopinyes i olives farcides amb salsa
vermut)
Brandada de bacallà amb tomàquet i olivada
Pinxo de mozarella, tomàquet i alfàbrega
Hummus de cigrons amb bastó de sésam
Salmó marinat amb mel, mostassa i anet
Vellut de tomàquet amb sardina fumada
Guacamole-Cremòs d’alvocat amb blat de moro cruixent, tomàquet i coriandre
Coca d’escalivada amb formatge de cabra
Llagostí cruixent amb maionesa de wasabi
Torradeta de foie micuit amb codony i festucs
Croqueta de botifarró i compota de poma
Finguer de pollastre amb crocant de blat moro i pesto de tomàquets secs
Patata brava-dau de patata confitada i cruixent amb salsa brava

BUFFETS
Ous de guatlla amb torradeta de sobrassada
Fideuà de sèpia i marisc amb all i oli
De formatges amb acompanyaments
Arròs melós de bolets i parmesà
TAPES PRINCIPALS
Caneló de pollastre rostit amb beixamel de foie
Dau de bacallà a la llauna amb cremós de mongetes del ganxet
Galta de vedella guisada al vi negre amb parmentier de patata
PREPOSTRE A ESCOLLIR ENTRE
Passió, Vermell, Blanc, Tropical, Pinya Colada i Mojito.
* Veure apartat prepostres
PASTÍS NUPCIAL A ESCOLLIR ENTRE
Charlot de Fruits Vermells, Bavaresa de Carmel Cafè i Nous, Semifred de Vainilla i Passió, Guianduja i Poma, Xoco Crunch i Xoco Blanc i Festucs
* Veure apartat postres

Opció 5 Menú tipus coctail 116€

SNACKS
Fulles d’olives negres
Xips de iuca al curri
Pirupizzes

APERITIUS DE BENVINGUDA i BARRA DE BEGUDES
Blinis de formatge fresc i tófona amb rúcula
Tartar de tonyina amb cremòs d’alvocat
Cebiche d’escopinyes i mango
Pernil ibèric de glà amb pa de coca
Dau de bacallà amb melmelada de tomàquet i olivada
Pinxo de pop amb patató i oli picant
Hummus de cigrons amb bastó de sésam
Taco vegetal amb maionesa picant
Vellut de tomàquet amb sardina fumada
Pannacotta d’espàrrecs blancs amb ous de truita
Coca d’escalivada amb formatge de cabra
Torradeta de foie micuit amb codony i festucs
Croqueta de pernil ibèric
Finguer de pollastre amb crocant de blat moro i pesto de  tomàquets secs
Patata brava-dau de patata confitada i cruixent amb salsa brava
Mini pita de xai especiat i iogurt
Vieiras amb cremòs de céleri, cítrics i vainilla
Pinxo de suquet de gambes amb patató

BUFFETS
Mandonguilles amb sépia i pèsols
Formatges, vins i acompanyaments
Broquetes de pollastre i llagostins a la brasa
Arròs melós de llamàntol

TAPES PRINCIPALS
Ravioli de bolets amb crema de ceps, pinyons garrapinyats i oli de tófona
Lluç amb céleri, oli de tófona i cítrics
Gambes amb cansada i parmentier de patata
Broqueta de filet de bou amb mostassa i salsa Porto

PREPOSTRE A ESCOLLIR ENTRE
Passió, Vermell, Blanc, Tropical, Pinya Colada i Mojito.
* Veure apartat prepostres

PASTÍS NUPCIAL A ESCOLLIR ENTRE
Charlot de Fruits Vermells, Bavaresa de Carmel Cafè i Nous, Semifred de
Vainilla i Passió, Guianduja i Poma, Xoco Crunch i Xoco Blanc i Festucs
* Veure apartat postres

BUFFETS ADICIONALS

FORMATGES 4,40€
Taula de 8 tipus de formatges entre cabra,
ovella i vaca acompanyats de, diferents panets i crackers.

MARIDATGE DE FORMATGES I VINS AMB D.O. 7€
Igual que la taula de formatges amb degustació de vins escollits
especialment per a cada formatge i servits per un somelier

PERNIL IBÈRIC TALLAT AL MOMENT
Pernil ibèric Maldonado 750€ la peça
Pernil ibèric Pais 650€ la peça

VEGETARIÀ 6,20€
Amanides, cremes fredes i broquetes vegetals

BROQUETA DE LLAGOSTINS A LA BRASA 4,75€
Fetes al moment amb una brasa movil al jardí i acompanyades
amb romesco

ASSORTIMENT DE TÀRTARS: 8€
Tonyina mab salsa de soja i maionesa de wasabi
Salmó i guacamole
Bou a l’estil “Harris”

BROQUETES VARIADES A LA BRASA 5€
Fetes al moment amb una brasa mòvil al jardí i acompanyades amb
romesco de verdures i llagostins

FIDEUÀ DE SÉPIA I MARISC AMB ALL I OLI 4,50€
Elaborada al moment davant dels clients

OUS DE GUATLLA AMB TORRADETA DE SOBRASSADA 3,50€
Ous ferrats de guatlla fets a la planxa davant dels clients

ARRÒS negre amb all i oli (a part) 5€
Elaborat i servit al moment davant dels clients

ARRÒS DE BOLETS I PARMESÀ 5€
Elaborat i servit al moment davant dels clients

Prepostres i Postres

PREPOSTRES

PASSIÓ
Crema de fruita de la passió, escuma de sorbet de llima i menta
VERMELL
Fruits vermells macerats, gelat de violetes i escuma de gerds
BLANC
Crema de formatge fresc i llimona, sorbet de yuzu i escuma de cítrics
TROPICAL
Compota de mango, sorbet de maracuià i escuma de
PINYA COLADA
Pinya caramelitzada, gelê de rom i escuma de coco
MOJITO
Crema de llima, escuma de rom i granissat de menta

POSTRES

CHARLOT DE FRUITS VERMELLS
Mouse de nabius, maduixots, mores i bescuit de melindro
BAVARESA DE CARMEL CAFÉ I NOUS
Mouse de café i carmel amb pa de pessic de nous
SEMIFRED DE VAINILLA I PASSIÓ
Crema muntada de vainilla amb interior de fruita de la passió i galeta d’ametlla
GUIANDUJA I POMA
Galeta de mantega, gelê de poma al forn i mouse de gianduja
XOCO CRUNX
Base de brownie, cruixent d’avellana, esponjós de xocolata i glasejat de cacao
XOCO BLANC I FESTUCS
Pa de pessic de festucs, mouse de xocolata blanca i cruixents de xocolata blanca i llimona

RESOPÓ (3,50€)
Mini hot dogs
Mini burguers
Xurros amb xocolata
Coques de crema i pinyons amb cabell d’àngel (supl 2€)
Podem oferir als nostres clients altres tipus de resopons
com els servits en Food Trucks.

SERVEIS ADICIONALS

Serveis que oferim adicionals:
• Barra lliure 2 hores: 15€/persona
• Cerimonia civil: 500€ (inclou: cadires, decoració floral i altar)
• Candy Bar (taula de dolços): 350€
• Minutes, Sitting i centres de flors: 300€
• Sala per la núvia: 300€
• Lloguer d’espai per food truck: 300€
• DJ a consultar
• Animació infantil (inflables, pallassos,etc..) a consultar

A Castellarnau cada client és únic, per això si aquestes propostes de menú no us convencen, estarem encantats de buscar una millor fòrmula perquè tot sigui perfecte en un dia tan especial per a vosaltres.

Però sobretot un equip professional, il·lusionat, proper i entregat en fer que el què vosaltres imagineu es faci realitat, perquè volem escoltar-vos i deixar que la nostra experiència us guiï a vosaltres. Junts podem fer-ho!

Sí a tot!